Tuinonderhoud

Naast bomen zijn we ook dol op tuinieren! Wij geven uw tuin graag de liefde en aandacht die het nodig heeft. Daarnaast bent u ook voor aanplant, specifieke snoei en bodemverbetering bij ons aan het goede adres!

Muilwijk Boomverzorging: Tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud

 

Tuinontwerp en tuinaanleg met focus op ecologie

Tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud door Muilwijk Boomverzorging kunnen wij voor u realiseren! Hierbij ligt onze focus op ecologisch tuinieren, duurzaamheid en het milieu. We denken na over een juiste (inheemse) plantenkeuze waardoor uw tuin allerlei dieren aantrekt en zorgdraagt voor biodiversiteit. We proberen de hoeveelheid verharding in uw tuin zo veel mogelijk te beperken en kiezen het liefst voor lokale materialen. Ook denken we mee over een goede manier van regenwater opvangen. En we gebruiken uiteraard geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest. We houden van weelderige, bloemrijke, groene tuinen. Wilt u ook een natuurlijke tuin waar mensen, dieren en planten in harmonie samen kunnen leven? Neem dan contact op. We komen vrijblijvend bij u langs.

 

Ecologisch tuinontwerper Esmee Hutten

Tuinonderhoud met passie

Ook voor tuinonderhoud kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan periodiek onderhoud zoals onkruid wieden of het knippen van uw heg. Maar denk ook aan het verbeteren van uw bodem of gazon. Dit kunnen wij allemaal voor u doen. Wij beschikken over tuingereedschap en materialen om uw tuin te onderhouden. Samen bespreken we uw wensen en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

 

Overige werkzaamheden

Heeft u een geweldig idee voor in uw tuin, maar weet u niet hoe u dit aan moet pakken? Misschien kunnen wij u verder helpen.

Dit is waarom u voor ons kiest
Persoonlijke benadering
Elke klus is een uitdaging
Gecertificeerd
Wij hanteren een aantrekkelijke prijs
Snelle doorlooptijd
Afspraak is afspraak
100% tevredenheid garantie
Opgeruimd staat netjes
Vakkundig boomadvies