Over ons

Wij werken het hele jaar door buiten de deur, in tuinen, parken of langs de weg. Op grote hoogte is er elke dag weer veel te zien! Wij staan voor u klaar voor alle vormen van boomverzorging, tuinaanleg en onderhoud. Er is altijd wat te doen in en met de natuur!

Muilwijk Boomverzorging: Maak kennis met ons!

Op deze ‘Over ons’-pagina kunt u ons beter leren kennen. Allereerst bedankt voor het bezoeken van onze website! Wij, van Muilwijk Boomverzorging, hebben het geluk dat wij van onze hobby ons werk hebben gemaakt! Daarom genieten wij er dan ook met volle teugen van. Voornamelijk ons werk voor particulieren brengt ons nader tot andere mensen. Dit zorgt ervoor dat we zo elke dag een klein avontuur beleven! Wilt u kennismaken om eens te overleggen of we iets voor u kunnen betekenen in boomverzorging, tuinaanleg of onderhoud van uw tuin? Neem dan contact met ons op en we komen graag bij u langs!

Onze werkwijze in het kort

U, als klant heeft specifieke wensen voor uw boom, tuin of onderhoudswerkzaamheden. Voordat we hiermee aan de slag gaan, spreken we samen af wat er moet gaan gebeuren. Hiervan maken wij een vrijblijvende offerte. In die offerte staat een duidelijke beschrijving van onze uit te voeren taken. Daardoor weet u precies waar u aan toe bent. Bij een akkoord op de offerte, zullen we in overleg met u, tijd inplannen voor deze afgesproken werkzaamheden. Muilwijk Boomverzorging beschikt over eigen materialen zoals hoogwerkers, versnipperaars en een stobbenfrees. Daarnaast is elk denkbaar tuingereedschap aanwezig om uw tuinaanleg of onderhoud van uw tuin uit te voeren. Bij snoeiwerkzaamheden maken wij veelal gebruik van een eigen versnipperaar. Het snoeiafval kunnen wij voor u versnipperen en afvoeren, behalve als u de snipper zelf wilt houden. Dat is geen enkel probleem, want in overleg is bij ons alles mogelijk.

Het beste voor mens & milieu

Nederland wordt steeds minder groen. Graag willen wij bijdragen aan het behouden van ons bomenbestand. Minder kappen, meer planten. Ondervind u last van uw boom en op zoek naar de mogelijkheden die er zijn? Muilwijk Boomverzorging zoekt samen met u naar een passende oplossing. Kappen is niet altijd noodzakelijk. Wij hebben de kennis in huis om elke boom die behouden kan blijven, te verzorgen! Samen zoeken we naar een passende oplossing, zoals in verschillende vormen van snoei. Denk bijvoorbeeld aan begeleidingssnoei, onderhoudssnoei, uitlichten en innemen.

Mobiel en efficiƫnt, elke boom is toegankelijk voor ons!

Staat uw boom in uw achtertuin, bijvoorbeeld tegen de schutting aan. En ook nog eens boven de tuinkas van de buren? Wij kunnen elke boom bereiken door middel van klimtechniek. Takken en snoei-afval kunnen wij ter plaatse versnipperen. Daarna kunnen wij het voor u afvoeren. Alle materialen die daar voor nodig zijn hebben wij in huis! Een stobbenfrees maakt het karwei af, deze kan door elke tuindeur, is mobiel en efficiƫnt!

Gecertificeerd en verzekerd

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. We doen ons uiterste best om zonder schade elke klus te klaren. Mocht er onverwacht iets vervelends gebeuren, dan zijn we verzekerd tegen schade.

Zonsondergang vanuit de boom - Over ons

Overige werkzaamheden

Heeft u een geweldig idee voor in uw tuin, maar weet u niet hoe u dit aan moet pakken? Misschien kunnen wij u verder helpen.

Dit is waarom u voor ons kiest
Persoonlijke benadering
Elke klus is een uitdaging
Gecertificeerd
Wij hanteren een aantrekkelijke prijs
Snelle doorlooptijd
Afspraak is afspraak
100% tevredenheid garantie
Opgeruimd staat netjes
Vakkundig boomadvies