Boomverzorging en houtsingel onderhoud in Ommen

Boomverzorging bij een particulier

Voor een leuke en vriendelijke klant in Ommen hebben wij een aantal bomen mogen kappen en houtsingel onderhoud mogen plegen. Twee grote berken, welke klimmend zijn afgebroken waren aan het eind van hun latijn en vormden daardoor helaas een gevaar voor de aanliggende woning. De bomen zijn voorzichtig ontdaan van hun takken. Het hout kwam als warm welkom voor de eigenaar want zijn houtkachel vormt een belangrijk onderdeel in zijn vooroorlogse woning. Zijn vrouw waant zich liever aan de houtsnippers, deze lagen al in de moestuin voordat we klaar waren!

Achter in de houtsingel werden een tweetal bomen te groot voor hun standplaats en vertoonde een grote wilg al wat gevaarlijke takbreuk. De veldesdoorn, die nu plaats heeft gemaakt voor jonge aanplant dient nu na een lang bestaan als waardevolle houtleverancier.

Voor deze klus was het mogelijk geweest om een mobiele spinhoogwerker in te zetten. Echter het verplaatsen en opstellen van deze machine neemt net teveel tijd in beslag voor deze klus waardoor hij niet in één dag geklaard kon worden.

 

Bekijk hier de foto’s

 

Dit is waarom u voor ons kiest
Persoonlijke benadering
Elke klus is een uitdaging
Gecertificeerd
Wij hanteren een aantrekkelijke prijs
Snelle doorlooptijd
Afspraak is afspraak
100% tevredenheid garantie
Opgeruimd staat netjes
Vakkundig boomadvies